Επιστροφές / Αλλαγές

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Εαν η παραγγελία σας απο το E-joel/el-sportswear δεν σας ικανοποιεί 100% τότε μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας χωρις περαιτέρω ερωτήσεις.

Για όλες τις επιστροφές προιόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

    Τα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις θήκες και αχρησιμοποιήτα
    Επιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 10 ημερών απο την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.
    Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΛΛΑΓΩΝ

1. Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής

Για να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προιόντα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το δέμα αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς το κατάστημα JO.EL ή EL sportwear προκειμένου να παραλάβει το δέμα προς επιστροφή και να δρομολογηθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια τοποθετείστε μέσα στο πακέτο που θα παραδώσετε στην ταχυμεταφορική (courier) την απόδειξη παραγγελίας μαζί μ' ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει ν'αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε. (πχ αλλαγή σε νούμερο, σε χρώμα, ή αν θέλετε επιστροφή χρημάτων).

Μόλις παραλάβουμε το δέμα, εάν πρόκειται για αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα πραγματοποιείται έλεγχος διαθεσιμότητας των προιόντων που θέλετε ν' αλλάξετε. Εφόσον τα προιόντα είναι διαθέσιμα θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε.

Σε περίπτωση που κάποιο απο τα προιόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η πρώτη αλλαγή/επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα έξοδα αποστολής είναι 4.9€

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όσον αφορα τα χρώματα των προιόντων μας καταβάλλουμε πάντα μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν και για τον λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση απο το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.

 

2. Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα προιόντα της παραγγελίας σας και επιθυμείτε επιστροφή του ποσού αγοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να σας πιστώσουμε τα χρήματα (τηλέφωνο επικοινωνίας:2155455047/2102613746). Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του καταστήματος JO.EL/El-Sportswear, εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί οτι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Στη συνέχεια το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει οτι παραλάβαμε το δέμα σας και επιπλέον θα σας επιβεβαιώσει αν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων. Εφόσον η επιστροφή των χρημάτων έχει επιβεβαιώθει θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε διάστημα εντός 5 ημερών.

3. Καθυστερημένη / Χαμένη επιστροφή χρημάτων

Εαν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα ( όπως αναφέρεται παραπάνω) παρακαλούμε ελεγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επικοινωνήστε με την τράπεζα σας διότι συχνά μεσολαβει ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες. Εαν έχετε κάνει τα παραπανω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο 2155455047/2102613746.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping