Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το E-joel/el-sportswear δεσμεύεται και εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Ουδέποτε θα χρησιμοποιηθουν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών για αποστολή διαφημιστικού υλικού το οποίο δεν έχουν ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδεια των χρηστών. Η αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων απο το E-joel/el-sportswear γίνεται με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σας δίνουμε την δυνατότητα να παραγγείλετε γρήγορα και άμεσα on-line, να επικοινωνήσετε μαζί μας υποβάλλωντας τις προτάσεις σας και τις απορίες σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το E-joel/el-sportswear δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να στείλει τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλες εταιρείες ή άτομα όταν έχουμε την έγκριση σας να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες. Πρέπει να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες για να σας προσφέρουμε το προιόν που ζητήσατε. Πρέπει να στείλουμε τις πληροφορίες σε εταιρείες που δουλεύουν εκ μέρους του E-joel/el-sportswear για να προσφέρουν ένα προιόν σ'εσάς! (Αυτές οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να εξυπηρετήσουν το E-joel, πχ εταιρείες courier. Σε διαφορετική περίπτωση θα σας ενημερώσουμε) ή πρέπει ν'απαντήσουμε σε κλήσεις, δικαστικές εντολές και σε νομικές διαδικασίες, Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία του E-joel/el-sportswear και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ E-joel/EL-SPORTSWEAR

Εαν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις προυποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping